Sölvesborg
Hos Stallbyggen satsar Daniel Antonsson på att bygga ut butiken och ge parkeringen ett ansiktslyft. Med mer plats för nya produkter och en belyst parkering betyder ännu bättre service till kunderna.

Familjeföretaget Stallbyggen bildades redan 1974. Vid starten var det varor för inomgårdsmekanisering till lantbruket som var den stora produkten. Sedermera utökades sortimentet med foder för i princip alla djurslag.

– För ett litet tag sedan utökade vi vårt sortiment med produkter till både häst och ryttare, berättar Daniel. Då såg vi ett behov av att utöka vår butiksyta. Det kommer vi göra under våren och sommaren, och sedan fortsätta med att fräscha till resten av butiken också under året.

Stallbyggen har ett heltäckande och brett sortiment inom fritid, lantbruk, djur och trädgård. Populärt under våren är bland annat utsäde och gödsel, men även djurfoder till bland annat värphöns och andra husdjur. I butiken finns alltid Daniels duktiga personal på plats, ifall man har frågor eller behöver extra hjälp.

Den 25 april är det dags för Stallbyggens väldigt populära och uppskattade trädgårdsdag. På plats i butiken kommer det finnas olika leverantörer soBild2_webb m till exempel Hasselfors Garden, så att kunderna kan ställa frågor och få tips. På parkeringen blir det som vanligt grillad korv och även blomsterförsäljning och mycket annat.

– Alla är varmt välkomna på vår trädgårdsdag, och vi hoppas på lika fint väder som förra året! ler Daniel.

 

 

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelÄnnu mer att läsa på Sölvesborgs Bibliotek
Nästa artikelPå Golfkrogen får man vällagad husmanskost