Daniel Antonsson på Stallbyggen.

Sölvesborg
Verksamheten som funnits sedan 70-talet har blivit en riktig framgångssaga och en omtyckt aktör i branschen.

Från början var det bara stallinredning som gällde. De ritades och planerades tillsammans med kunden, något som även görs idag. 1994 startades butiksförsäljning av foder och utökade butiken ytterligare hösten 2015. I april 2016 invigdes deras tillbyggda och ombyggda butik och allt eftersom utökas sortimentet. Djurtillbehör, lantbruk, trädgård och häst.

Idag är det Daniel Antonsson som driver företaget i Sölve med sina anställda. Daniel berättar att de fått mycket bra respons sedan tillbyggnaden och renoveringen. Det har blivit bättre för såväl kunderna som för personalen. Kort och gott, en bättre miljö att arbeta och shoppa i. En del av verksamheten som växer mycket är hästtillbehör som man har en hel avdelning med. Allt från små detaljer till säkerhetsprodukter av bästa klass som hästägare efterfrågar. I butiken får man hjälp av kunnig personal.

Utbildning sker hela tiden med besök från leverantörer och vi gör många besök på mässor. Förutom foder och tillbehör till djur säljer Stallbyggen trädgårdsjord och fröer. För lantbrukare är man en serviceknutpunkt både vad gäller att sälja utesäde, foder, olja mm.

Text & Bild: Patrik Lundin

Föregående artikelDelta i Rytmen Boys sjunger sånger om Borre
Nästa artikelAhlberg bil hjälper tomten