Nadin och Dagmar från Fritzatorpet och Anders och Mikael Jönsson från Nöjeskompaniet.

Olofström
Hotel Fritzatorpet välkomnar sommaren med en show i sitt stora fina tält. Till sin hjälp har man anlitat Nöjeskompaniet för att få till en härlig minnesrik show för besökarna.

– Vi kommer inte att medverka i showen, berättar Anders Jönsson från Nöjeskompaniet, men vi ser det som en ära att få i uppdrag av Fritzatorpet och medverka till mycket runt omkring showen. Vi trivs väldigt bra med både ägare och personal fortsätter Anders som tillsammans med sin bror Mikael driver Nöjeskompaniet. Det är ju en fantastisk miljö här på Fritzatorpet, säger Anders. Oavsett årstid så finns det alltid möjligheter här, och inte minst att ha en sommarshow, det är verkligen en trevlig och mysig anläggning.

– Vi har valt att återigen samarbeta med Nöjeskompaniet för vi vet att de alltid levererar med toppklass, säger Nadin från Fritzatorpet. Att vi nu kan erbjuda våra gäster en fartfylld upplevelse känns jätteinspirerande fortsätter Dagmar.

Det är välkända Danne Stråhed som kommer att underhålla gästerna och bidra med en somrig show. – Även om gästerna äter under showen så slår det aldrig fel att man ser flertalet gäster som dansar och sjunger, berättar Anders. Danne är en kompetent artist och har ett bra utbud i sin musik. I showen backas Danne upp av sitt band Dynamo. Det kommer även att finnas en Dj, som underhåller med passande musik som går i Dannes musikstil.

– I det stora ljusa tältet finns en imponerande scen, takkronor och högt i tak vilket gör att volymen känns väldigt stor. Vi har plats för ca. 300 gäster, beroende på sittning, så antalet är begränsat, berättar Nadin. Biljetter kan man köpa på nordic.se och det finns en länk dit från vår hemsida. Vi vill göra en nysatsning och därmed prova på något nytt för oss. Vi välkomnar sommaren med ett fartfyllt event och även om det är mycket jobb bakom så är sådana här arrangemang jättespännande att sy ihop, säger Nadin.

– Maten kommer att synka med showen och Danne Stråhed. Det blir skånskt mat-tema, berättar Nadin. Hela menyn är inte exakt bestämd men vi hoppas att ingen kommer att bli besviken.

Text & Bild: Magnus Kajrup

Föregående artikelSibbesson – Grunden till företaget lades redan 1932
Nästa artikelMörrums skola besöker Stålagården