Olofström
Söndagen den 10 september anordnades det en familjefest i Jämshög. Områdesfest är något Olofströmshus årligen bjuder in till i deras områden. I år hade turen kommit till Jämshög.
Det blev en mycket lyckad familjedag med uppskattningsvis 400-500 besökare. Vädret var verkligen med under hela dagen och det märktes också på alla pigga och glada besökare. Tack vare ett jättefint samarbete med många föreningar och organisationer var det många som på ett eller annat sätt var med och bidrog till att dagen blev en riktig succé. Syftet med dagen är att möta alla besökare på en trevlig familjedag och försöker erbjuda något för alla, där det allra mesta är gratis. Försäljning av färgglada ballonger har erbjudits men det är det enda som kostat pengar. Alla är välkomna och det brukar vara en väldigt välbesökt tillställning, så även i år. Bandet Company uppträdde, i bandet ingår Peter Olofsson, Paul Carlsson och Stefan Just.
Gladiator Olofström Kickboxning bjöd på uppvisning samt prova-på-kickboxning.
Jämshögs IF arrangerade femkampsgrenar som barnen fick prova på, ex dragkamp. Civilförsvarsförbundet och Civilförsvarsföreningen var båda på plats och visade upp samhällsnyttig information för besökarna.
Det bjöds på speedshooting med OIBK, Rallysimulator med Olofströms Motorklubb På familjefesten kunde man hoppa i hoppborg, få en ansiktsmålning, åka en runda med häst och vagn. Det fanns även en fiskedamm som anordnades av Olofströmshus självförvaltare, även Olofströmshus miljösamordnare var på plats i temat Eco Living, odling och miljö. OIK stod för korvgrillningen och på plats fanns även popcorn En mycket lyckad dag som erbjöd något för alla åldrar.
Foto: Emma Börjesson

Föregående artikelPositiv jobbanda hos Gränums Lackcenter AB
Nästa artikelKulturarvslördagen