Olofström
Niklas Jeppsson kommer närmast från en roll som regionchef och affärsutvecklare på Avalon Innovation i Karlshamn, och tog plats som Holje Els nya VD i början av februari.

De senaste sju åren har Niklas innehaft olika ledarroller inom Avalon Innovation AB och han har tidigare arbetat tio år inom EC gruppen. Med en officerexamen från marinen lämpar han sig väl för ledarroller.
– Niklas kompetens och tidigare erfarenheter av kundorienterade organisationer med breda verksamhetsområden är helt rätt för vår fortsatta utveckling. Jag är övertygad om att Niklas kommer bistå med intressanta perspektiv och nya idéer och tillsammans med vår duktiga personal kommer han att fortsätta bygga framtidens Holje El, säger Mattias Örknér.

– Jag är mycket glad och stolt över att bli VD på Holje El. Jag ser fram mot en spännande utmaning och mot att fortsätta utvecklingen av Holje El’s stabila profil och produkter. Holje El har stor potential att ytterligare stärka sin redan starka position på en spännande och utmanande marknad. Till att börja med kommer vi att fokusera på ökad tillväxt genom det utvecklingsarbete som redan påbörjats. Om fem år ser vi att Holje El växt och befinner sig på nya marknader, säger Niklas Jeppsson.

Text & Bild: Holje El

Föregående artikelTraditionellt rökt fisk ett måste på påskbordet
Nästa artikelBoulespel – ett mycket intressant spel på frammarsch