Olofström
Mat, underhållning och goodiebags är bara en liten del av det där lilla extra som Stig Ericsson Bil erbjuder sina kunder. Deras kundkvällar är alltid mycket uppskattade och den senaste är inget undantag.

Stig Ericsson Bil är familjeföretaget som verkligen går in för att ge sina kunder den bästa kundservicen. På sin senaste kundkväll kom det cirka 130 gäster, och det fanns 70 sittplatser uppdukade i bilhallen. Gästerna bjöds på god smörgåstårta från Mjällby Extra, hembakade kakor, öl, vin, vatten och kaffe. Till detta visades Suzukis nyaste bilmodell upp.
– Suzuki Baleno är en ny bil i golfklassen, en hypermodern halvkombi som är både liten, stark och bränslesnål, berättar Mats Ericsson, som äger och driver Stig Ericsson Bil. Nya Suzuki Baleno är en prisvärd och lättkörd bil.

Bild1-cmykDe inbjudna kunderna visade stort intresse för den lilla bilen, som trots sin kompakta kaross erbjuder gott om utrymme för vuxna passagerare så väl fram som bak, utöver sitt klassledande bagageutrymme.
Det bjöds på trevlig underhållning i form av dragspel och sång från Nisse Jönsson. En till två gånger per år har Stig Ericsson Bil sådana här kundkvällar och intresset är alltid stort.
– Det är ett tillfälle att träffa likasinnade, att prata och umgås, ler Mats. Framförallt tycker jag och min personal att vi har så roligt tillsammans med kunderna, vi vill att de ska känna sig nöjda och glad och väl omhändertagna hos oss.

Hos Stig Ericsson Bil ger de kunden det lilla extra och ser till att hitta den rätta bilen för varje kunds behov.

Titta in i deras butik för att få reda på mer om Suzuki Baleno och resten av deras utbud!

Text: Petra Horning
Bild: Rebecka Ericsson

Föregående artikelSILAB är VVS- och licenssvetsföretaget för både företag och privatpersoner
Nästa artikelFjärdeklassare fick prova traditionella hantverk