Nöjda medlemmen Bo Fredriksson passade på att få sin bil ren den här dagen.Hans och Magnus, två glada bröder som gillar att jobba tillsammans.Karlshamn
Tänk dig att du vill tvätta bilen, men det är fullt på macken och kön ringlar lång. Vad händer? Du kanske tappar lusten och fortsätter köra runt i en smutsig bil? Tänk dig istället en förhandsbokad, rymlig och fullt utrustad tvätthall som står och väntar på dig när DU kan och vill tvätta bilen.

Baserat på 16 års erfarenhet av bilvård kom Magnus Olofsson som äger och driver Carlshamns Bilrekond AB på idén till VIPwash. Våra kunder har efterfrågat en riktig tvätthall för att kunna hålla sina bilar i fint skick med kvalitetsprodukter.
– Det fanns helt enkelt ett behov,
berättar Magnus och vi är förmodligen helt ensamma med kombinationen GDS-biltvätt, ett suveränt bokningssystem endast för medlemmar.
Vipwash:s tvätthallar har den senaste utrustningen som underlättar när man ska tvätta bilen.
Det finns många smarta lösningar för att göra biltvätt enkelt, effektivt och med
”VIP”-känsla.
– Alla våra tvättmedel är svensktillverkade och godkända av kemikaliesvepet. Man applicerar det effektiva tvättmedlet väldigt snabbt och enkelt, menar Hans, bror och kollega till Magnus.
I tvätthallarna är det alltid runt 16 grader sommar som vinter, fortsätter han.
Fördelen för våra medlemmar är att få vara inomhus och därmed undvika dammpartiklar etc. som också kan
orsaka repor i lacken när man tvättar samt starkt solljus.
Allt är verkligen väl genomtänkt och finns på plats. Dammsugare, tryckluft, torkpapper, tvättsvampar och bra
lösningar som matthängare, lån av hörselkåpor mm.
Hallarna är 6 meter breda och rymliga så det är gott om plats, trånga tvätthallar är annars ett vanligt problem. Likaså tar företaget ett stort miljöansvar då kunden sopsorterar i speciella kärl och hallarna är utrustade med den senaste
miljögodkända vattenreningstekniken.
Två nya tvätthallar öppnar inom kort och när man blir medlem väljer man mellan flera olika medlemsformer utifrån vilket individuellt tvättbehov man har.
VIPwash.se passar alla. Välkommen!

Bild & Text: Susanne Karlsson

Föregående artikelHur är din HÄLSA?
Nästa artikelDe mår bättre av Reflexologi