Alger, mossa och lav blir allt vanligare på våra tak och fasader. Det stora problemet med denna påväxt är att den misspryder och kan förstöra hela intrycket av fastigheten.

Påväxten binder dessutom fukt, i värsta fall kan det leda till att takpannor och tegelfasader vittrar sönder eller att träfasader får rötangrepp. När påväxten har etablerats växer den i en allt ökande takt.

Men det finns en lösning – Grön-Fri.

– Som auktoriserad entreprenör hjälper vi dig att få tak och fasader rena, säger Tomasz Stempnik som är delägare i företaget tillsammans med Leslaw Musial.

– Dessutom behandlar vi alla sorters ytor i förebyggande syfte t.ex mot röta, äkta hussvamp, mossa, mögel, lav, blånad och insekter. Vi är utbildade bergsklättrare med certifikat så vi utför våra arbeten på ett säkert sätt på höga höjder. Vår säkerhetsutrustning är godkänd av TFA. Därför är våra priser oslagbara.

De bekämpar även mögelangrepp, svampangrepp och dålig lukt i källare, tvättstugor och soprum mm. I svåra angreppfall skickar de prover till analys och anpassar bekämpningsmedlet därefter.Tak av betongplattor med angrepp av alger och lav. 2 år efter behandling av Grön-Fri. Inget efterarbete.Tak av papp med angrepp av lav. 3 år efter behandling av Grön-Fri. Inget efterarbete.

De utför också epoxiarbete på golv t.ex källargångar, tvättstugor, torkrum, cykelrum och garage mm.

Föregående artikelNy ägare till Mixit i Bromölla har haft invigning av de renoverade lokalerna!
Nästa artikelNurs Livs – En bit av Asien