En andra plats på topplistan, Blekinge, för Malin och Kjell.
Trubadurduon KoM består av Kjell Svensson och Malin Johansson. För andra veckan (v.12) finns duon med, med bidraget ”Sol, vind och vatten” på Radio Blekinges topplista, P4.

– Det är bara att gå in och lyssna och rösta, berättar Kjell när INFO-Bladet kontaktar honom.

– Vi har chans att stanna kvar i 5 veckor som längst, berättar hTrubadurduon KoM började som ett sidoprojekt till Nostalgiaan vidare.

Kjell har sysslat med musik som under hela sitt liv, i olika orkestrar och band. Under ett par år har han spelat i gruppen Nostalgia tillsammans med Malin som är gruppens vokalist.

–Trubadurduon KoM började som ett sidoprojekt till Nostalgia. Jag och Malin har spelat på diverse äldreboende, pubar och dyl, berättar Kjell. Sakta men säkert har vi fått allt fler spelningar och har även en stor bredd på vår repertoar. Detta gör i sin tur att vi får en stor bredd på vad vi kan erbjuda, menar Kjell.

Än så länge är duon ett arbete vid sidan om ordinare jobb. Kjell jobbar som trafikledare i Sölvesborg och Malin jobbar butik i Svängsta. Men kvällar, helger och annan ledig tid ägnas åt musiken, som de båda brinner för. Kjelle och Malin kan ni nå på e-post k.o.m@live.se

Nu har du chansen att bli lycklig ägare av duons nyinspelade cd med fyra färska spår!
Så här gör du: Gå in och gilla INFOBladets facebooksida och dela tävlingsinlägget med dina vänner. Skivorna lottas sedan ut bland deltagarna i tävlingen.
Glöm inte att rösta på Topplistan!

Lycka till önskar vi på INFO-Bladet.

Föregående artikelKontraster
Nästa artikelNordsjö idé & design nu i Olofström