Det är Företaget PN Golv & Kakel som nu satsar på att gå med i en framgångsrik färghandlarkedja med det stora varumärket Nordsjö.

Att man satsar på färgen är ett steg i rätt riktning och för Peter Novak ägare av PN Golv & Kakel så har de senaste åren varit fulla av nysatsningar. När man tog över butiken i Olofström har den utökats med allt inom golv till att nu vara en fullservice-butik med allt inom inredning som färg, våtrumssystem, badrumsinredning samt alla tillbehör och verktyg för utförandet. I en fullservice-butik kan du själv välja om du vill utföra arbetet själv eller få en kostnadsfri offert på ett komplett paket med arbete och material.

Det smarta med att be om detta är att du slipper ringa en elektriker, en byggare, en golvläggare och ev en rörmokare. Genom ett samtal med butiken så får du allt på en gång. Du får då även arbeten som är utförda enligt branschens regler genom BKR och GVK som är en kvalitetsstämpel. Personalen i butiken kan också ge många bra tips och hjälpa dig med goda råd även om du vill utföra arbeten själva.

Samtidigt som man nu kommer att utöka varusortimentet så har man förstärkt med personal i butiken också. Vi hälsade på när man lastade in den första leveransen av färg och tittade på den nyrenoverade butiken.

– Ja det är viktigt att folk känner igen vår butik som en idé & design butik, så vi har lagt nya golv, målat om och byggt om en del ställ, berättar Peter. Samtidigt vill vi ha en öppen trevlig och ljus lokal som gör att kunden kan välja material i lugn och ro.

Så har du handlat Nordsjöfärg tidigare kan du nu finna den i Olofström.

Vi på INFO-Bladet önskar Peter med personal lycka till!Margareta, Peter och Anders på PN Golv & Kakel

Föregående artikelTrubadurduon KoM på topplistan
Nästa artikelPåskmeeting 2012