2001 startades företaget i centrala Karlshamn. Marcus Ohlsson började först som praktikant, fick anställning hösten 2003 och tog över firman

2004 då ägaren skulle flytta till Göteborg. I början var det profil och servicekläder man hade i sortimenten men för ca 2 år sedan köpte Marcus upp ett företag i Karlshamn som sålde arbetskläder för att kunna ge kunderna ett komplett sortiment. Nu hittar ni allt från pennan till skyddskläder i den luftiga lokalen på 270 kvadratmeter i Stilleryd som man flyttade till vid årsskiftet i år.

Nytt för i höst hos Top Score Profil är att man själva trycker på kläder för att kunna ge ännu bättre leveranstider och även leverera omgående till kund.

– Det har varit hög rullians på arbetskläder nu, berättar Marcus, först och främst från Blåkläder men vi har 2 nya märken som ProJob som är ett komplement till Blåkläder och Texstar som är mer profil och servicekläder.

Det är hög tid att beställa julklappar till både kunder och anställda. Gåvokortet är mycket populärt att ge bort, där mottagaren själv får välja vad man vill ha av det breda sortimentet från Iittala, Rörstrand, Hackman, Fiskars och Höganäs.

– Hos Top Score Profil får man hög och personlig service och det är viktigt att leverera i tid, menar Marcus Ohlson.

Text & Bild: Monica Berg

Bildtext. Marcus Ohlson på Top Score Profil säger att det är hög tid att beställa julklappar till sina kunder och anställda

Marcus Ohlson på Top Score Profil säger att det är hög tid att beställa julklappar till sina kunder och anställda

Föregående artikelEveröds Elbyrå – En kontakt som lönar sig
Nästa artikelHjälp i vardagen – av hundar