Välkommen till Everöds Elbyrå som etablerades 1965 som elinstallationsfirma och är lokaliserade i Everöd utanför Kristianstad. Genom åren har de utvecklats till ett företag med bred kompetens inom el- och värmeinstallationer samt ventilation.

De är auktoriserade  återförsäljare och serviceombud för IVT värmepumpar med IVT-Center i Everöd samt sedan den 5 augusti IVT-Center i Höör som ligger i området Navet mittemot Citygross.

Givetvis har de alla de behörigheter och certifieringar som krävs för de arbeten de utför och även då medlemmar av Elkedjan, Elekriska Installatörsorganisationen (EIO) samt Svenska Värmepumpföreningen(SVEP).

Idag arbetar här 23 trogna och välmotiverade personer och de förfogar över 19 st servicebilar.

-För att kunna erbjuda bästa möjliga service är det viktigt med goda samarbetsparter och därför arbetar vi med ledande leverantörer  inom hela vår verksamhet som ger en trygghet för kunderna  att vi då levererar det bästa marknaden kan erbjuda,säger Conny Nilsson Björling som är VD på Everöds Elbyrå.

-Då vi precis öppnat ett IVT-Center i Höör är vi i ett väldigt expansivt skede och är i allra högsta grad levande ,säger Anette Lund som är ekonomi ansvarig.

-Så tveka inte att kontakta oss, för när det gäller värmefrågor kan vi hitta lösningar som ger dig en bättre värmeekonomi och ett behagligt inneklimat samt om ni behöver eljobb klarar vi det mesta inom stark- och svagström, larm, tele och data, avslutar Conny.

Info-bladet tackar för denna gång och önskar Everöds Elbyrå all lycka i framtiden.

Text:Uffe Jönsson

JS9cmyk-web

Föregående artikelMordet på Lucas Hejde – en riktig rysare
Nästa artikelTop Score Profil – Din lokala leverantör av profil och arbetskläder samt presentartiklar