Sölvesborgs data utökar sin service.
Sedan starten för snart 20 år sedan har Sölvesborgs data varit mycket intresserade av våra datorer och It-lösningar. Att kostnadseffektivt och säkert hjälpa kunderna med effektiv användning av IT system, och säkerhetsställa att investeringar når förväntat resultat är deras affärsidé.
Med butik och en avdelning för privatmarknaden med service samt en avdelning med företagsservice är man nu fulländade med en ny företagssäljare.

Ny företagssäljare
Alex Sandelin skall besöka och hjälpa företagre som önskar släppa tankarna på krångliga och dyra IT-lösningar. Han kan även hjälpa till med dokument-hanteringen genom olika kopieringsmaskiner och skrivare.

Fakta: Sölvesborgs DPå bilden ser vi Alex ny företagssäljare och Ingela en av delägarna  sedan starten av Sölveborgs Data 1992ata ägs av Ingela och Bengt sedan starten 1992. Ett av de äldsta dataföretag som funnits kvar i samma ägarkonstruktion. Man sysslar mycket med It-lösningar, Butiksdatasystem, Affärssystem och hårdavara som servers, datorer, kopiatorer, skrivare, faxar, projektorer m.m. IP telefoni. Man är även auktoriserade återförsäljare av fler kända märken som bl.a Microsoft, Fujitsu-Siemens mfl.

Passa på nu att boka besök av Alex om ni vill ha hjälp att reda ut It-oredan!

Text och bild: Patrik Lundin

Föregående artikelAllt för hund i Sölvesborg
Nästa artikelNär uppdaterade du din bil sist?