Olofström
Thongbai Eriksson startade sin verksamhet Thongbai’s Thai & Fotmassage i juni 2006 och trivs som egen företagare. När man kliver in i salongen hon har i sitt hem sköljer lugnet över en och Thongbai tar hand om en med sin mångåriga expertis.
Thaimassage har blivit allt mer populärt och det skiljer sig från västerländsk massage på många sätt. I thaimassage utsätts kroppen för djupa, punktvisa tryck som frigör spänningar i musklerna. Det hjäper effektivt mot stel nacke och stela axlar, spänningshuvudvärk, ryggbesvär och problem med höfter, ben och fötter.
– Det är roligt att hjälpa kunder som till exempel har problem med axlar och nacke, berättar Thongbai. När de kommer tillbaka för en ny behandling säger de alltid att de känner sig bättre och mer rörliga efter min massage.
Thongbai är friskvårdsleverantör till Volvo, Olofströms Kommun och Sölvesborgs Kommun.
Förutom traditionell thaimassage erbjuder Thongbai även klassisk massage med oljor, fotmassage med zonterapi och fotvård. Nere i källaren har hon också en stor, fin lokal där hon erbjuder kroppstrim. Där finns en handfull olika maskiner som man använder för att träna och få igång rörligheten i kroppen.
– Träningsmaskinerna hjälper till exempel äldre eller människor som vill träna försiktigt att öva tillbaka sin rörlighet och stärka sina muskler och sin kropp, säger Thongbai och visar hur en av maskinerna fungerar.
Hon är expert på att hjälpa folk med deras kroppsliga problemområden, och hon har alltid kundens välbefinnande i centrum. Skäm bort kroppen med en avslappnande och mjukgörande stund hos Thongbai’s Thai & Fotmassage.
Text & BilDSC_0786_cmyk-webd: Petra HorningDSC_0785_cmyk-web 

Föregående artikelSkadeverkstaden som satsar på kundnöjdhet
Nästa artikelSvängstadagen är alltid lika uppskattad