Olofström
Sällströms Bil är det 90 år gamla familjeföretaget i Olofström som bland annat blev utsett till årets kundvänligaste verkstad 2013 av Länsförsäkringars kunder i Blekinge. De har gedigen erfarenhet i bagaget och välutbildade fordonstekniker och skadereparatörer i sina verkstäder.
Sällströms Bil är återförsäljare till SEAT, och deras serviceverkstad är auktoriserad för både SEAT och VW Transportbilar. I samarbete med Bosch Car Service utför de även reparationer och service på övriga märken. Inget arbete är för litet eller för stort.
– I vår skadeverkstad tar vi hand om alla sorters skador på person-
bilar och lätta lastbilar, be-rättar ägaren Thomas Sällström. Det kan vara allt från att hjälpa en kund att byta en glödlampa till att reparera en stor skada.
Sällströms Bil har avtal med alla försäkrings-bolag och
erbjuder lånebil eller hyrbil för den som behöver lämna in sin egen för reparation. På sikt ska de utöka skadeverkstaden, för att på bästa sätta kunna erbjuda fler kunder snabba reparationer av god kvalitet.
I serviceverkstaden kan man även få hjälp med att släcka 2:or från bilbesiktningen, laga AC:n eller byta däcken.
Om man är ute efter en skinande ny SEAT Leon eller behöver laga sin fyr-hjuliga trotjänare så är det till Sällströms Bil man ska vända sig. Hos dem får
kunden alltid god service av hög kvalitet.
Text & Bild: Petra HorningDSC_0792-CMYK-web

Föregående artikelSlappna av på Genuin Hälsa
Nästa artikelThaimassage får igång kroppen