Hässleholm
Det 15:e AM Snapphanerallyt susade snabbt förbi. AM står för huvudsponsoren AM-tryckeri i Hässleholm. Responsen för evene-manget var otroligt positiv och efter några härliga dagars tävlande kan man bara se fram emot nästa års evenemang.

Segrare i årets rally blev Eddie Hörbing som nästan överlägset ven in först i mål trots vissa problem med bromsskivan på vänster framdäck.

AM Snapphanerallyt var en solig till-ställning. Vägarna fick framförallt mycket beröm av deltagarna. Årets upplaga av AM Snapphanerally blev publikt sett ett alldeles otroligt evenemang. Aldrig förr har det upplevts ett sådant publikintresse. Trots att programupplagan var utökad med 250 stycken från det ursprungliga antalet på 1000, så tog de slut redan på fredag eftermiddag den 9 augusti på alla försäljningsställena.

Bilparkeringsplatserna till garnisonen fylldes till bristningsgränsen på fredag kväll. De tävlande var lyriska över publikmängden som fanns ute på sträckorna.

Nysatsningen på en tjejsträcka slog väl ut. Det nya tjejgänget gjorde ett jättefint jobb på Hovdalasträckan.

Nu blickas det framåt mot 2014, då Hässleholms stad fyller 100 år och klubbens kommande 16:e SM rally är en av höjdpunkterna under jubileumsåret.

 

Text: Veronika Brink
Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelVeterinärklinik, fysioterapi & hundsim – allt under ett tak
Nästa artikelDolbyz bjuder upp till dans