David, Johan, Stefan och Christofer på DAMA Städ AB gör jobbet snabbt och smidigt.Bromölla
DAMA Städ gör allt inom städ och fokuserar för tillfället på fönsterputsning. Andra tjänster är; företagsstäd och för privatpersoner; hemstäd, flyttstäd och storstäd.

DAMA Städ hade 2012 avtal med Bromölla kommun och Sölvesborgs kommun när det gäller fönsterputs, och samarbetet har fungerat jättebra, tycker David Andersson, VD på DAMA Städ AB och Christofer Odenhag, Specialen på företaget.
År 1993 startades DAMA Städ AB och efter en del namnändringar kom 2004 företagsnamnet till. David och hans fru Majbritt är upphovspersonerna bakom namnet som bildades efter första bokstäverna i deras förnamn.
– Vi trivs med yrket och är framförallt glada i att putsa fönster, berättar David.
Därför erbjuder företaget ett fönsterputsabonnemang som omfattar 6 putsningar per år. Lägsta pris baseras på upp till 20 stycken fönster på utsidan. Ett prisexempel är; 1-plansvilla med 20 utvändiga fönster, inga källarfönster och ingen altan som då kommer kosta 105 kronor med serviceavgift per gång om man använder sig av RUT-avdraget. För övrig information kan man kolla in hemsidan;
www.damastad.se. Snittpriset för en fönsterputsning ligger runt 180kr + moms, vilket motsvarar 90 kr + moms med
RUT-avdraget.
– Efterfrågan på fönsterputsning var så stor och därför började vi med det, säger Christofer. Sen vi började med det har det blivit enormt uppskattat och eftersom snacket går får vi mer att göra.
Hur gör man om man vill ha ett fönsterputsabonnemang?
Man lämnar en intresseanmälan på hemsidan (www.damastad.se) och därefter blir man kontaktad av Christofer. Han ställer frågor om fönstren man har och tar fram ett pris. Sen är det bara att vänta på att någon av killarna kommer ut. Man behöver inte ens vara hemma och fakturan lämnas i brevlådan.
Arbetet tar runt 30 minuter och är snabbt, smidigt, noggrant och priset är förmånligt. Vad mer kan man begära?

Text: Veronika Brink
Bild: DAMA Städ AB

Föregående artikelJuhlins optik och JUHLINS Smycka & Klockmaster fyller 75 år
Nästa artikelJaana har skapandet i sig