Kristianstad
Klockan är ett par minuter över sju på kvällen den 1:e oktober. Teaterbaren är full av mer än 130 förväntansfulla kvinnor som kommit för att se vad kvällen ska bjuda på. Det är fullsatt och lite till!

Inger Willny, ansvarig för Oriflame’s Showroom på Långebro, berättar med inlevelse och passion om Oriflame och dess produkter som säljs av mer än 3 miljoner konsulter på 5 kontinenter i över 60 länder runt om i världen.

Inger låter sedan sina praktiserande make up-artister Erica och Jennifer visa sina färdigheter genom att göra en make-over på Åsa. Hon är en redan från början en vacker kvinna med långt hår men som efter att ha sminkats av Erica och Jennifer och fått sitt hår stylat av frisören Lotta fullständigt strålar i lokalen i helt ny look och outfit.

Inspirationen flödar och efter hand så även beställningarna på smink, hud- och hårvårdsprodukter. Man säljer bland så mycket annat 100 Rosa Bandet-paket varav 20% gick direkt till Rosa Bandet. Det är flickor, tjejer, kvinnor och damer i alla åldrar på plats för att förnya sina skönhetskollektioner. Det blir en tjejkväll med skönhetstips och råd kantad av skratt och inspiration och samtliga deltagare kommer att kunna gå ut i den annalkande hösten med glädje och välmående skönhet inifrån och ut.

Kvällen blev en SUCCÉ och vi på INFO-Bladet vill tacka den strålande vackra värdinnan Inger Willny, alla medverkande och fantastiska gäster för en otroligt bra organiserad kväll i rosa bandets anda.

Text & Bild: Linn Åström

Föregående artikelTrygghetsteamet – för det trygga hemmet
Nästa artikelHur tar du hand om de minsta hos dig?