Karlshamn
Stressad på jobbet, värk i musklerna eller trötthet nu efter vintern? Hos Ansiktszonterapi & Reflexologi finns behandlingarna som lättar upp.

Elisabeth Olofsson är certifierad ansiktszon- och laserterapeut och med 5 års erfarenhet hjälper hon klienter med allt från huvudvärk, migrän, spända käkar, stress, ansiktsförlamning, svullnad, mindre kroppsmått, jobbar med lymfan, rynkor, ansiktslyft, vissa ögonbesvär, fertilitetsproblem och andra bekymmer.

Kombinationen med ansiktszonterapi eller enbart medicinsk laser löser upp muskelknutor, inflammation, värk, triggerpunkter, nervskador, trigeminusnerven, tinnitus, nacke/huvud, halsmuskler, höfter, rygg, knä, häl, djupare besvär mm.
– Man har ca 800 punkter i ansiktet som man kan stimulera för att nå ut till olika delar av kroppen. Förutom ansiktet så jobbar jag även med händer och fötter, berättar Elisabeth.

Det som Elisabeth gör är att stimulera de olika punkterna och stryker på zonerna i ansiktet. Det öppnar upp energivägarna, flödet och cirkulationen blir bättre. Varje behandling som utförs är unik för klienten.
– Jag börjar alltid med att leta upp orsaken till att klienten fått dessa bekymmer. När jag sedan vet orsaken så går jag vidare och skräddarsyr en lösning, berättar hon.

Efter att ha varit med Lone Sorensen, professor i zonterapi, i Oman i våras vidareutbildar sig Elisabeth nu i internationell utbildning Temprana Reflexterapi på Jylland i Danmark med Lone som lärare. En djupare teknik för att komma åt autism, MS, stroke, alzheimers, demens, parkinson, epilepsi, hjärnskador, ADHD, muskelsjukdomar mm.

Elisabeth håller öppet hus torsdagen den 6 mars klockan 13 – 20 på Drottningg 31 i Karlshamn. Det kommer att bjudas på tilltugg, prova-på-behandlingar, lite föreläsning, bildspel och hon kommer även att svara på frågor och funderingar.

Elisabeth hälsar alla varmt välkomna!

Text & Bild: Sarah Petersson

Föregående artikelUnga Företagare på inspirationsdag på Krinova
Nästa artikelFölj med tillbaka i Karlshamns historia