Svängsta
Med knallrosa väggar känner man sig genast pigg och glad när man kliver innanför dörrarna till RH Gruppen i Svängsta. Med kunnig och glad personal så råder inga tvivel om att det är hit man ska vända sig, oavsett vilken sorts städning det gäller.

Helena Andersson äger och driver företaget RH Gruppen i Karlshamn sedan 1989. Företaget ligger i Centrumhuset i Svängsta med vacker utsikt över ån. Det började med att hon drog på sig städhandskarna och hjälpte sin svärfar och valde sedan att starta företaget på hemmaplan.
– Vi är ett familjeföretag kan man säga. Både min bror, svägerska och svåger jobbar här, säger Helena.

RH Gruppen utför allt inom städning och fönsterputsning för såväl privatpersoner som företag. Deras kunder sträcker sig i hela Blekinge och norra Skåne. De skräddarsyr städlösningar för varje enskild kund vilket gör att allas behov tillgodoses. Fönsterputsning är jobbigt för många och därför vill de ha hjälp med det. Ibland kan det vara ont om lediga tider så för att bli garanterad plats kan man abonnera på just fönsterputsning.
– Det är precis som det låter, ett abonnemang för fönster. Man betalar en fast månadskostnad och sedan kommer vi ut och putsar fönstren så många gånger kunden vill, berättar Helena.

En nyhet som har kommit fram i ljuset på riktigt är att RH Gruppen nu även är pappersgrossister. Här kan man som företag köpa bland annat toapapper eller pappershanddukar.
– Vi har varit pappersgrossister hela tiden men nu har vi valt att riktigt satsa på det, säger Helena.

INFO-Bladet önskar Helena med personal lycka till i fortsättningen och rekommenderar ett besök hos HR Gruppen i Svängsta.

Text & Bild: Sarah Petersson

Föregående artikelMånadens blomma i Olofström
Nästa artikelMed Italien på tungspetsen