Bromölla
Hos Mässen restaurang och catering, intill Stora Enso, kan ni hitta mat för alla smaker. Beställ smörgåstårta efter skräddarsydda önskemål eller kika in och inspireras av mat från andra länder under temaveckorna.

Sofie Goude har jobbat på restaurangen i Nymölla sedan några år tillbaka men den 1 november 2013 tog hon steget och köpte den. Med sina två anställda, Eva Nilsson och Anna-Karin Östergren,   erbjuder hon sina gäster det mesta i matväg.

Frukost- och lunchbuffé serveras varje dag måndag-fredag. På fredagar lyxar Sofie till det lite extra och erbjuder gästerna räkmackor.
– Det är många som tror att det bara är de som arbetar på Stora Enso som får äta på restaurangen men den är öppen för alla, så det är bara att traska in, berättar Sofie.

Sofie med personal erbjuder även catering, smörgåstårtor efter kundernas önskemål, utkörning av lunchlådor till företag och servering av mat i samband med större tillställningar på restaurangen.
– Vi gör maten efter kundens önskemål. Om vi ser till smörgåstårtor så är det inte alla som tycker om allt som finns på smörgåstårtor så därför kan vi erbjuda att göra dem efter kundens eget tycke och smak, säger Sofie.

I carteringsmenyn har det tillkommit en nyhet, nämligen vegetariska alternativ.  Det är inte många som erbjuder ett vegetariskt alternativ, men Sofie vill erbjuda någonting för alla.
På Mässen restaurang och cartering kan man frossa i husmanskost men är man sugen på något lite utöver det vanliga så ska man hålla utkik efter de omtyckta temaveckorna. Varje dag serveras det en fiskrätt och en kötträtt och under temaveckorna så byts en av rätterna ut mot en måltid inspirerad från utlandet.

INFO-Bladet önskar Sofie med personal stort lycka till med den nya restaurangen.

Text & Bild: Sarah Petersson

Föregående artikelNyöppnad restaurang med bästa läget på Korsholmen
Nästa artikelMånadens bukett i Bromölla och Sölvesborg