resturang-kvarnen-1

Restaurang Kvarnen drivs av Roger Palmqvist med fru Eva-Lotte sedan januari 2009. De har jobbat tillsammans i restaurangbranschen 10 år. Just nu har de tre anställda, och de är ett glatt gäng och trivsamheten smittar av sig. Men när högsäsongen sätter in då blir det några anställda till.

Jag frågar Roger vad deras starka sida är och varför ska man välja deras restaurang ?

– Jo, för att vi har enbart hemlagat och använder oss inte av halvfabrikat. Dagens rätt som serveras måndag- fredag består av en varierande husmanskost och till det erbjuder vi hembakat bröd, en god salladsbuffé och till kaffet ingår en liten kaka. Vi tillagar ungefär 200 portioner/dag.

Sen finns ju givetvis våra festmåltider bestående av buffèer som vi har till catering och då levererar vi ut om kunden önskar. Vi kan även erbjuda smörgåstårtor, landgångar. Till jul erbjuder vi även jultallrikar med varmt och kallt av det traditionella vi brukar äta till jul, och sen blir det nyår med nyårsbuffé. Hela sortimentet och vad det innehåller finns även på vår hemsida www.restaurangkvarnen. se

Inför dessa stressade tider kan det ju kanske vara skönt om någon annan gör jobbet med maten och till och med levererar det. Något som Restaurang Kvarnen nog är ganska ensamma om är att leverera dagens lunch ut till företag i hela Karlshamn kommun.

resturang-kvarnen-2

Det kan vara skönt att slippa stressa i väg och köa, kasta i sig en lunch och tillbaka till jobbet. Tänk vad skönt att få det levererat in till lunchrummet istället, och vet du vad? Priset är det samma, alltså ingen extra kostnad att få det levererat…

Text och bild Carina Breiner

Föregående artikelFjälkinge IFs ungdomar fick uppleva guldfirandet!
Nästa artikelBränslepellets av högsta kvalité