När man kommer in på Presenten känner man värme och en stor glädje med ett trevligt välkomnande från Eva och Hans-Jörgen som tog över Presenten 7 februari i år och är nyinflyttade till Karlshamn från Småland.

Eva har tidigare jobbat på Netto i Osby 7 år och Hans-Jörgen har varit försäljningschef på ett danskt heminredningsföretag i 16 år.

– Jag har även haft ett eget heminredningsföretag i 15 år med 9 stycken anställda så jag har en bra känsla för vad folk vill ha, säger Hans-Jörgen. Vi kommer att ha varor med mycket hög kvalité även framöver med leverantörer från bl.a Orrefors, Kosta Boda, Rörstrand, Höganäs m.fl.

De kommer även att ta in designade föremål från konstnärer bl.a. från Danmark och andra delar av Europa. Framöver har de snart studenten och till den kommer de att ha många fina presenter utöver det vanliga till bra priser. De kommer att satsa på att ha det lilla extra som man kan finna till den som har allt och kan vara svår att köpa present till.

– Butiken driver jag och min fru i privat regi och vi ska satsa på att vara en familjär butik där kunderna känner sig välkomna och får full service.

Vi vill vara butiken med det lilla extra.

Eva och Hans-Jörgen önskar gamla som nya kunder hjärtligt välkomna.

Eva och Hans-Jörgen hälsar välkommen!
Eva och Hans-Jörgen hälsar välkommen!

Text och bild Carina Breiner

Föregående artikelDatorservice i Bromölla
Nästa artikelHälsomässa drog fullt hus