Efter en kanonhelg med många bra punkter på schemat sammanfattar ordförande Stig Johansson att helgen har varit bra. Han säger att här varit en hel del folk men att han till nästa år önskar ännu mer folk till parkyran. För som han säger med glimten i ögat:
– Vi pensionärer är faktiskt inte så farliga, vi kan vara rätt trevliga.

Yran är alltså inte bara till för pensionärer även om det är PRO som anordnar den och den utspelar sig i PRO-parken. Vilka som helst får komma! Helgen har också visat prov på att inte endast pensionärer har uppträtt. Exempelvis så inleddes fredagen med att 20-åriga Anna Olsson, som är från Olofström men idag studerar i Växjö, sjöng ”It must have been love”. Även Alva, Jonna, Evelina, Julia och Ida från Holje Musikklass var på plats för att sjunga.

Lördagen bjöd på bland annat loppis och kungligt bröllop på storbilds-tv. Bröllop fick det bli inomhus och lokalen var fullsatt trots att det var underhållning på scenen utanför.

Sillmacka, korv, våffla, kaffe, läsk och bullar erbjöds till den som blev sugen mellan alla underhållningspunkter.

På söndagen kunde man skåda vackra damer i olika uppsättningar av kläder från Lizzos i Olofström. Britt, Kerstin, Synnöve, Lena och Inger gled fram över golvet och visade mode.

Årets parkyra avslutades med allsång och bingo tillsammans med sångaren Olle Björngreen. Många vinster fanns det och själv norpade jag till mig två av dem. När jag knallade fram för tredje gången, som skickebud, utbrast Olle: – Inte du igen!

Jo, det var jag igen. Så med en ny börs och en elektrisk flugfångare i väskan knallade jag hemåt för att få ner dagens händelser på pränt.

1 Tjejer från Holje Musikklass

2 Olle Björngreen

3 Fika

4 Lotteri

5 Modevisning Britt

Föregående artikelElectronetto AB i Olofström
Nästa artikelStickcafé i Kyrkhult