organique

Sedan den 7 april i år ligger Organique i ny fräsch lokal på Östra Storgatan 65.
Denna härligt väldoftande butik drivs av Sara Kajrup och Janet Svensson med personal. De är först i Sverige med hela Organique-agenturen som nu ska spridas i hela landet till nya butiker, även då bl a till Hotell/Spa anläggningar.
Organique är ett varumärke för de som älskar naturliga produkter och traditionella behandlingar. Produkternas ingredienser kommer från hela världen och är av högsta kvalitet och har valts ut av respekt för naturen då många av dem har ekologiska certifikat. Sånt som använts i århundrade från gamla rutiner men blandats med modern kosmetisk kunskap. De erbjuder handgjorda väldoftande glycerin tvålar med underbara färger, badprodukter såsom -skum, -bomber, -kakor, -salter, -pulver samt aromatiska silkeslena BodyButters, Shea smör, Hårprodukter, behandlande Kroppsserum, Salt & Socker peelingar samt téer med tillbehör.
De har även andra tillbehör såsom prydnadsföremål, handdukar, svampar och fina presentförpackningar. Butiken som också är naturligt inrett erbjuder mycket av sortimentet i lösvikt.
I deras nya lokal har de nu även möjlighet att ge SPA-behandlingar med massage, kroppspeelingar, kroppsinpackningar och även manikyr och pedikyr.
”Vi vill att kunden ska ha möjlighet att få uppleva produkterna i våra olika behandlingar för att sedan tryggt kunna använda dem hemma igen, säger Sara Kajrup.”
”Våra öppettider är kl 10-18 vardagar och kl 10-15 lördagar och om intresse finns för prova-på kvällar så får kunderna gärna höra av sig till oss, säger Sara.”
Vi skickar en NATURlig hälsning och ett stort lycka till .

Föregående artikelStickcafé i Kyrkhult
Nästa artikelMilla tipsar