DSC_0004-CMYK DSC_0009-CMYKSölvesborg
Den 22 oktober sålde Jesper Thelander Open Gym till Stefan Lindström, men Jesper stannar kvar som operativ chef över verksamheten. Det finns planer för att både expandera och förbättra ännu mer.

Open Gym har gym på flera olika orter, bland annat Bromölla, Sölvesborg, Ronneby och Ystad, och erbjuder sina kunder fräscha lokaler, duktiga och välutbildade personliga tränare och passledare. Stefan Lindström kommer från fastighetsbranschen och han äger ett flertal hyreshus i Skåne och Blekinge, bland anat fastigheten där gymmet i Sölvesborg ligger.

Jespers uppgift är att stötta avdelningscheferna på de olika gymmen samt att stå för de administrativa bitarna kring Open Gyms drift.
– Stefan gillar Open Gyms koncept, med träning som riktar sig till vanligt folk och att vi erbjuder någonting för alla från viktnedgång till att nå superform, med välmående i fokus. Hans vision är också att vi ska öppna fler gym, berättar Jesper. Just nu befinner sig Open Gym i en expansiv fas och vi tittar på flera olika orter att öppna på.

De senaste åren har träning förändrats från fitness och börjat handla mer om welness; man tränar helt enkelt för att må bra i kroppen. Oavsett om man är bodybuilder eller träningsentusiast, småbarnförälder eller glad pensionär, så är alla välkomna på Open Gym.
– Det är en av Open Gyms styrkor, säger Jesper medan han visar runt i den stora lokalen i centrala Sölvesborg. Här finns det olika nivåer av träning, och någonting för alla. Gillar man att gå på pass har vi flera olika, från spinning till boxning. Vill man hellre arbeta med maskinerna eller lyfta vikter har vi ett brett utbud där också.

Instruktörerna på Open Gym vidareutbildas varje kvartal och deras duktiga PTs är särskilt bra för de som vill gå ner i vikt. Deras viktminskningskoncept heter Xtravaganza och handlar om så väl fysisk som mental näring, utöver träningen. I Sölvesborg håller man också på att bygga om för fullt, för att göra ännu mer plats åt sina tränande kunder. Det ska bli en ny crossfit-sal, ett nytt, fräscht omklädningsrum för damerna och en föreläsningssal så att de så småningom också ska kunna bjuda in föreläsare och inspiratörer.

Open Gym är gymmet där alla kan känna sig välkomna. Påbörja nyårslöftet redan nu och kom i form med hjälp av Open Gyms fantastiskt trevliga personal!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikelÅrets julmarknad och Luciakröning
Nästa artikelNytt sigill till S:ta Gertruds kyrka i Ysane