olofstromshus

I dagarna ”fyra” kommer det att firas att Olofströmshus fyller 60 år. Den 17-20 december erbjuds alla hyresgästerna att följa med på en resa som går i musikens tecken.

För att visa att de uppskattar sina hyresgäster vill de bjuda på en upplevelse som går i temat nutid, nostalgi och humor. Det kommer att vara underhållning som passar såväl den yngre som den något äldre publiken, men också den mitt emellan.

Festligheterna kommer att inledas på fredagen med att rapparen Lazee, som har fyra grammisnomineringar i bagaget, ska underhålla ungdomarna. Lördagen bjuder på en föreställning av Sveriges mest hyllade Beatlestribute Liverpool. På söndagen är det dags för barnen att träffa Doris och Knäckebröderna. Och sist men inte minst kommer Lennart Palm och hans band att avsluta på måndagen med att spela låtar från 30- och 40-talet.

Allt detta kommer att gå av stapeln på Folkets Hus i Olofström. Servering kommer att erbjudas och för en liten guldpeng kan du hänga din jacka i garderoben. Den lilla pengen kommer sedan att gå till välgörenhet, så vi får väl hoppas att många har ytterkläder med sig som ska hängas in.

För att dokumentera firandet har Olofströmshus ingått ett samarbete med BTH, Blekinge Tekniska Högskola. Det kommer att finnas folk på plats för att filma. Det kommer inte bara att vara artisterna som ska fastna på film utan även publiken och det som händer runt omkring. Av detta ska det produceras en dvd-skiva som sedan kan visas upp för exempelvis pensionärer och andra som inte kunnat vara på plats.

nya hemsidan som blev klar förra veckan kan man läsa mer och även hitta uppgifter om var man kan anmäla sig. Så är du hyresgäst hos Olofströmshus och känner för att vara med så surfa in på deras hemsida och anmäl ditt intresse.

Text och bild Paulina Bengtsson

Föregående artikel”En tatuering unik just för dig”
Nästa artikelFamiljeföretaget som växt stort..