Jämshög
Frida Olsson tog över Studio 23 den 17 mars i år. Salongen ligger i källaren på bankhuset, mitt över Jämshög Gästgiverigård. När INFO-Bladet besökte henne i salongen hade hon precis klippt färdigt en drop-in kund.
Frida är från Kyrkhult och har alltid drömt om att ha en egen frisörsalong. Hon praktiserade två år hos Eriksson o Blomkvist i Olofström när hon gick sin utbildning. Hon har haft sig egen hyrstol under ett års tid. När hon såg sin chans att ta över Studio 23 i Jämshög tvekade hon inte utan tog den direkt. Förutom klippning och färgning så erbjuder Studio 23 vaxning av hela kroppen samt frans och ögonbryns färg.

Drop-in kunder tas emot i mån av tid. Frida har redan nu fått in bokningar för håruppsättning till studenten så hon rekommendera att man ringer henne snart för att få en tid innan de tar slut.
– Jag åker även ut till äldreboenden och klipper. Sitter man hemma och har svårt för att ta sig till salongen så kan man ringa och boka en tid för hembesök, säger Frida.

Fridas yngre kunder får möjlighet att titta på film under tiden som de blir klippta. Följer de med mamma eller pappa till salongen erbjuds de även där en filmvisning som underhållning.

INFO-Bladet önskar Frida Olsson och Studio 23 i Jämshög stort lycka till!

Text & Bild: Monica Berg

Föregående artikelFisk och skaldjursgryta med mycket smak
Nästa artikelMed dirigentpinnen i handen