Klippkompaniet har börjat med en ny hårfärgs produkt från Loreal och den 16 februari hade salongen en färgkurs för att personalen ska lära sig den nya produkten.

Det bästa med den här är att den inte innehåller ammoniak och det innebär att det blir mildare för både frisören och kunden. Hårfärgen är mer vårdande och den luktar inte starkt och då slipper man den starka lukten i Salongen. I Loreals hårfärgnings serie finns det fler nyanser att välja mellan och det är 25 nya nyanser till vårens trend.

Vilken hårfärg ska man då välja för att vara trendig i år?
Ciluf Skog som är färg och stylingstekniker från Loreal säger att det ska se naturligt ut, det ska vara volym men inte se ut som det finns produkter i håret. Det är mycket beigea nyanser till våren.

Linda Älmeliden som driver Klippkompaniet säger att det kan tyckas att det är lätt att bara sätta i en färg. Men RÄTT färg och teknik kan förändra och inte minst lyfta ett helt utseende.

-Det vill till att vi frisörer håller oss till de senaste trenderna och de nya kunskaperna som kommer. För oss är det jätte inspirerande att ta in en ny färg på salongen och få lite nya tekniker att kunna arbeta på våra kunder. Vi vill inspirera våra kunder och självklart leva upp till deras önskemål, säger Linda.

Martina Malm som jobbar på Klippkompaniet hade fria händer på sin kund Pia Arvidsson, Efter lite rådgivning från färg- och Stylingtekniken Ciluf Skog blev resultatet mycket bra. Linda Älmeliden håller på att sätta färg i håret på sin kund.Pia Arvidsson väntar på att Martina Malm och Ciluf Skog rådgör om bra färgnyans  till hennes hår ResultatetEn nöjd Yvonne Andersson med sin frisör Gitte Ejdetjärn. Gitte Ejdetjärn färgade håret på Yvonne Andersson från Sölvesborg.

– Jag är mycket nöjd, säger Yvonne, det är liknande nyans som jag haft tidigare men håret känns mjukare och glansigare.

Fundera Ni på att färga om håret? Rådgör med personalen på Klippkompaniet.

Text & Bild : Monica Berg

Föregående artikelMörrum Hockey och Länsförsäkringar satsar på säkerhet
Nästa artikelEn till hos STIL.NU