DSC08365

Nail Studio 4 You i Olofström ligger på Bredgatan 44 där det förr fanns en hattaffär som var väldigt känd. Kunder från hela Sverige körde till lilla Olofström för att besöka hattaffären. Till och med kungen och drottningen var där.

Kvinnan som hade hand om den berömda affären drev den till dryga 90-års ålder, huset på Bredgatan 44 stod
därefter tomt i ca 5 år.
Emily Palander från Sölvesborg, utbildad nagelteknolog och fotvårdare, fick tips om huset genom sin farmor. Utan Emilys vetenskap tog farmor kontakt med mäklaren. Hon tyckte det var ett perfekt hus för sitt barnbarn. Hon åkte och tittade på huset, den gamla disken stod kvar i affärsbyggnaden. Fast ingenting gjorts vid på 50 år såg Emily sin egen studio framför sig. Istället för att flytta till en lägenhet så köptes ett hus och renoverades upp.
För ca 1,5 år sedan öppnades dörrarna till Nail Studio 4 You. Här erbjuds allt inom nagelvård som manikyr, nagelförlängning, parafinbad, fotvård, vaxning av kropp samt frans och brynfärg. Hela konceptet finns för tex bröllop eller studenten, för män erbjuds vaxning och manikyr.
På grund av våra olika arbetstider kan man få tid från tidig morgon till sen kväll, vardagar på Nail Studio 4 you.
Vårkänslor och studenttankar gör att telefonen ringer mer nu säger Emily.
Vid all fotvård får man med sig USA-inspirerande sköna tunna flecce sandaler hem som används inomhus och finns i olika färger och mönster.

Föregående artikelMerjas Fotvård erbjuder fiskpedikyr
Nästa artikelHälsotorpet i Erikstorp utanför Gränum