DSC_0024_cmyk DSC_0030_cmykBromölla
Varje dag får händerna utstå mycket. Vi använder dem till allt möjligt och fram mot hösten och vintern kan de kännas extra torra och naglarna kan kännas sköra. Hos Hanna Pham på Nagelstugan i Bromöllas Galleria kan man passa på att skämma bort sina händer.

Nagelstugan har en rymlig och ljus lokal inne i Bromöllas Galleria. Väggarna är gröna och välkomnande, och det finns gott om inspiration till nageldekorationer och nagelutsmyckningar överallt. Hannas salong har legat i sina nya lokaler i cirka två månader och hon trivs mycket bra.
– Jag har jobbat med naglar i 3-4 år nu, och har utbildat mig både i Sverige ochi Vietnamn, berättar Hanna.

Hon erbjuder både manikyr och pedikyr, och gör lösnaglar i alla möjliga olika storlekar och färger. Endast fantasin sätter gränser, och är man på jakt efter de snyggaste naglarna till julfesten eller bara för att pigga upp sig själv så ska man besöka Nagelstugan.

Hanna håller inte bara på med naglar. Trötta fötter kan blir bortskämda med fotmassage och ansiktet kan också få en avslappnande och välmående massage. För den som vill skämma bort sig själv ordentligt kan Hanna erbjuda ögonfransförlängningar och även vaxning.
– Jag planerar att kunna erbjuda fler skönhetsbehandlingar i framtiden, säger Hanna och ler.

Besök den mysiga Nagelstugan och passa på att skämma bort dig själv en stund i höstmörkret!

Text & Bild: Petra Horning

Föregående artikel(H)julrundan i Näsum
Nästa artikelJULSHOW PÅ BOKESLÄTT/SÖLVESBORGS RIDSKOLA