Minnas-bilvårdSedan 1:e augusti i år finns Minnas Bilvård på Mossvägen 1 i Kristianstad,vägg i vägg med NyaBytDäck.

Det är ägaren Martina Rosander som tillsammans med sambon Pontus Lindberg driver detta full-service företag inom bilvård. Här finns då möjlighet att få bilen städad, tvättad, polerad och vaxad. Även stenskottslagning kan erbjudas och då även att dom kör ut och gör det på plats.

Som om det inte det var nog erbjuder man även mindre reparationer såsom rostlagning, avgas, bromsar och servicar. Pontus är även utbildad inom elektronik och med special-vektyg för bl a integrerade bilstereo och feldiagnostik-apparat fixar han biffen till mycket humana priser.

Vi får inte glömma den kemiska glasbehandlingen som appliceras på framrutan som är ett mycket effektivt skydd mot då insekter och man behöver inte slita på sina torkarblad i farter över 70 km/h utan vattnet bara stöts bort.

Med generösa öppet-tider 08.30-18.00 Mån-Fre och 09.00-15.00 Lördagar eller efter kundernas önskan. En biltvätt för hand från 99 kr och med vision om att i framtiden kunna bl a erbjuda skjuts till tex affären under tiden bilen tas om hand önskar vi bil-vårdarna lycka till.

text & bild Uffe Jönsson

Föregående artikelLions Club Bromölla skänkte 135.935 kr i bidrag
Nästa artikelAllt går enligt ritningarna med nya idrottsplatsen