Lokalen var fylld av glatt tjatter och skratt på Organiques mingelkväll torsdagen den 23 augusti. Många kom för att gratulera Janets och Saras framgångar inom det egenstartade fDet dök upp många gäster på Organiques mingelkväll.öretaget. Kunder  och vänner tittade intresserat på de nya produkterna, med champagneglas i ena handen och tilltugg i den andra.
Olika snacks var upplagda på stora fat och skålar med chips och godis fanns lite överallt i lokalen. Gratulationer kastades från rummens alla sidor och blommor räckdes över till Janet Svensson och Sara Kajrup, Organique of Swedens skapare. – Vi är väldigt glada över att så många har kommit idag, berättar Janet.
Det som är nytt på Organique är Palina. Lina Andersson, som tillsammans med Therese Nilsson har skapat det här märket berättar mer.
– Palina är väldigt hudvänligt och användarvänligt. Vi började med att jobba inom kosmetik för 10 år sen och har under de senaste åren utvecklat Palina. Vi ville ha något som passade alla hudtoner som samtidigt höll en bra kvalitet och ett bra pris. All produktutveckling sker i Sverige men produkterna tillverkas i Italien. Den 1 december 2010 kom Palina ut på marknaden. Idag har vi 24 återförsäljare i landet men det var dåligt om det i Skåne, tills vi hittade Organique. Sara Kajrup tillägger:
-Vi har länge letat efter ett sminkmärke som passade våra krav och Organiques naturliga sortiment. Jag och Janet är jätteglada att vi har hittat Palina och jag har faktiskt själv på mig Palina idag.
– De nya lokalerna är verkligen ett lyft för oss, berättar Sara vidare. Det kommer bli ett kontor för mig och Janet men också ett utbildningscenter för våra återförsäljare. Kurserna kommer vara fristående i spabehandlingar och massage och hålls i de nya lokalerna. Det är utbildningen som är själva huvudpoängen med lokalerna, självklart finns det också utrymme för kick-offer och semenarier. Vi har också distribution av våra produkter här. Vi har forttfarande butiken på Östra Storgatan 65 men det blev lite trångbott där så nu känns det mycket bättre. Vi har ju fortfarande ett bra läge och nu även bättre ordning på saker och ting. Och att så mycket folk kom idag är verkligen fantastiskt!
Eva Manola är Janets äldsta kund och är jätteglad för sin vänninas skull.
– Jag gick till Janet redan när hon jobbade i Hässleholm. Jag har alltid varit nöjd med Janets behandlingar och har därför fortsatt gå hos henne under alla år. Organique är naturligt och testar inte på djur. Man ska måna om miljön och det finns så mycket bra produkter som kommer naturligt. Man behöver inte köpa så mycket, utan lite räcker länge. Organiques produkter passar mig utmärkt. Den nya serien Palina känns också väldigt spännande och helt rätt med Organiques sortiment.

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikel”Den lille ko” på besök i Bromölla
Nästa artikelMedbeauty – Medicinsk skönhet