Estetisk medicin är den moderna vägen till skönhet där kniven inte behöver involveras. Andrzej Kepa har flyttat till Magasingatan 2 och berättar lite vad som erbjuds i de nya lokalerna.
– Medbeauty inriktar sig på allt inom estetisk medicin. Vi har I-Lipo som är det senaste inom laserteknologin, istället för att behandla med kniv är detta säkrare och skadar inte huden eller blodkärlen. Något annat som medbeauty också erbjuder är kavitation fettsugning eller fettreducering som är en metod för att bli av med överflödiga fettdepåer samt forma kroppen. Ultraljudsbehandlingar hjälper kroppen att förnya sig själv. Inflammationsämnen försvinner och syrerikt blod tillförs istället. Blodcirkulationen förbättras och om man har någon skada läks det snabbare. Det sista som medbeauty erbjuder är 3 orienterad fettsugning med Laser Plattor och Infrarött ljus. Laser Plattorna löser upp fettet och stimulerar det behandlade området för att sen tömma på värme- energi och fett.
Förutom att Andrzej erbjuder allt detta utbildar han även andra läkare inom samma område.
Estetisk Medicin
Estetisk medicin är när man ändrar någoDr. Andrezej Kepa.t med sitt utseende utan att kniv behöver användas. Man kan t.ex korrigera rynkor i ansiktet med injektioner som Restylane, Stylage eller ta bort dem med Botox. Man kan behandla hud som är åldrad, solskadad eller spruckna blodkärl med ett Intensivt pulserat ljus kallat IPL eller laser. Om celluliter är ett problem och man vill forma kroppen behandlas det med chockvågor kallade Acustic Wave Therapy. Detta är några metoder som ingår i estetisk medicin.

Text & Bild: Veronika Brink

Föregående artikelMingelmys på Organique of Sweden
Nästa artikelKristianstads trädgårdsförening