Nu är det snart 1 år sedan vi träffades senast, så jag frågar Jonas Bondesson, marknadsansvarig, och Martin Skoog, Vd/Kock, på Matochro hur det senaste året har gått?

– Det har gått bra, svarar båda, med färska råvaror, närproducerat och en obruten kylkedja i samarbete med Citybudet känns det som vi hittat rätt. Vi har utökat vårt leveransområde med Helsingborg och planen är även Malmö och Lund så småningom.

Deras LK-kasse (Långsamma kolhydrater) som är framtagen i samarbete med dietist har slagit väl ut och kommer nu att lanseras i samtliga orter framöver.

– Vi är mycket noggranna när det gäller färska råvaror så vi gör allt för att det frysta ska bli så minimalt som möjligt, tillägger de båda.

– Vi har även anställt 1 person till. Det som är vår stora styrka är att alla som jobbar hos oss är delaktiga i hela ledet, allt för att säkerställa kvaliteten.

För att få reda på mer hur allt fungerar gå gärna in på hemsidan www.matochro.se och kolla hur man kan förenkla vardagen så man slipper frågan eller att fråga, vad ska vi äta idag?

Undertecknad tackar för denna gång och på återseende och ett stort lycka till även i framtiden.

Text o Bild: Uffe Jönsson

Jonas och Martin framför lokalen på Näsby

Föregående artikelHessbos Bygg och Maskin – Familjetraditionen kommer leva vidare
Nästa artikelOttosson Truck AB i Sölvesborg