lp-salong1LP-salongen är den första salongen i stan som börjar med den nya produktlinjen Blend som tillverkas av företaget Keune. Blend är en häftig ungdomsserie med mycket färger och styling, men används av alla åldrar. Den röda tråden o Blends produkter är ”Crazy Styling”.

Pernilla Carlsson, representant för Blend, informerade om de olika produkterna. Vilka man ska använda innan föning och plattning och vilka man ska använda efteråt, vilka hårtyper som passar till olika produkter, tunt och fint hår, torrt hår, lockigt hår mm. Det finns produkter för alla hårtyper, och det är näringsämnen i alla Blends produkter. Färg och styling vill man även visa på utseendet på sina burkar, det är färgglada burkar som syns i badrumsskåpet eller på hyllan. Onsdagen den 1 september anordnade Monica Linder och Caroline Andersson en VIPkväll.

Det var mest kvinnor i salongen så klart, men en o annan man och något barn fanns också på plats denna kväll. Pernilla Carlsson fick många frågor om Blend under kvällen.

Det handlar inte om vilken produkt man väljer, utan vilken känsla man vill ha i håret. Kom och prova, säger hon till några av besökarna i salongen. Gästerna i salongen fick prova olika produkter och hjälp med att styla året av både Pernilla och Caroline. Charlie Broberg Svensson, 6 år och Marcus Söderström, 7år fick prova Blends Gelé.

lp-salong2

Text&Bild Monica Berg

Föregående artikelElGruppen i Sölvesborg
Nästa artikelStallbyggen sedan 1974