Lottas Naglar utökar i Perstorp

Lottas naglar var tidigare beläget på köpmangatan 7a men flyttade den 10 april till en större lokal på köpmangatan då Lotta Andersson bestämde sig för att gå ihop med två andra tjejer. Alexandra, som också kommer att arbeta med naglar, och Marita, som har hand om massage, Slimfit och blodanalys.

I denna nya lokal kommer även solarium med drop in tider att erbjudas.

I påskveckan så hade Lotta Andersson och hennes man Richard fullt sjå med att flytta och ställa allt i ordning i den nya lokalen och en vecka senare så är den nya fina och större lokalen iordning och klar för kunder. Många blev överraskade hur snabbt lokalen blev färdig och många kunder har även blivit överraskade över smyckessortimentet som också erbjuds i butiken.

Nytt för Lottas Naglar är att Marita som arbetat i 13 år från sitt hem i Ljungbyhed, kommer att erbjuda Slimfit och blodanalys utöver massagen i lokalen. Slimfit är en form av antirynkbehandlingar som krossar fettcellerna och ger synbart resultat redan vid första behandlingen. Många kunder som testat detta har blivit oerhört nöjda med resultatet eftersom det ger samma sorts resultat som fettsugning efter några behandlingar. Just nu har hon även ett mycket bra öppningserbjudande på dessa behandlingar, 950:- per behandling.

Marita har jobbat sen 2005 med kinesisk medicin som huvudsyssla. Då arbetar hon med obalans i kroppen, energi och övergångsbesvär. I princip allt som har med kroppen att göra. Akupunktur och akupressur är en av de många behandlingar hon erbjuder. Blodanalyserna som hon utför är för att kontrollera allmäntillståndet, hormonsystemet och om kunden är i behov av vitaminer och vilka i sådana fall. Vitaminerna säljer de också på plats.

Alexandra, en ”nageltjej” precis som Lotta, ska främst arbeta med gele när hon bygger naglar och hon kommer att finnas på plats i butik 50 % eftersom hon för närvarande har ett annat arbete med. I framtiden hoppas hon på fulltid i butiken.

Lotta, som arbetat med naglar, främst akryl, i många år känner de flesta Perstorpsbor till eftersom hon arbetat upp en gynnsam kundstock de åren hon funnits på plats i salongen på köpmangatan. Med sitt spontana härliga sätt och sin professionella bakgrund som nagel och skönhetsexpert så kommer kunder långväga ifrån för att göra sig fina.

Alla 3 tjejerna är överrens om att sammanslagningen kommer att gynna dem gott eftersom de alla har velat ha kollegor att arbeta med, att kunna lufta tips, råd och stöd med varandra emellanåt. De ser även fram emot att kunna få in nya kunder, män som kvinnor nu när de har breddat utbudet i lokalen och framtiden ser mycket ljus ut för dessa härliga 3 tjejer som kommer att göra Perstorpsborna mer hälsosamma och givetvis fortsätta att göra människor vackrare.

Lottas naglar

IMG_1497red (Small)

Text och bild: Linda Liljegren

Föregående artikelINFO-Bladet testar Gyrotech utmanaren till Segway.
Nästa artikelToni Lee – ett företag i tiden