Untitled-2Livshjulet i Bromölla öppnar Bed & Breakfast i juni månad. Susanne Karlsson, som driver Livshjulet i Bromölla, har tidigare arbetat med turism och finner
glädje i att träffa nya människor.

Bromölla.
Idag är Livshjulet ett hälsocenter där massage, dagspa och naturmedicin erbjuds och snart kommer det även att finnas Bed & Breakfast.

-”Två rum stod tomma, så vi bestämde oss för att renovera och inreda dessa,” berättar Susanne. ”Nu kan vi även erbjuda ett helt koncept med övernattning där sängkläder och frukost ingår samt att man kan boka till dagspa och massage”, berättar hon vidare.

Allt för att tillgodose så många intressen som möjligt!

Det finns ett relaxrum och en gymlokal som gästerna kan utnyttja samt ett rum där man kan utöva yoga och meditation. Att det sedan är nära till Ivösjön, motions-slingan och lilla kungsleden, är ju ingen nackdel.

Meningen är att du ska kunna ta med dig din familj, ta del av allt
som erbjuds och känna lugn, harmoni, familjekänsla och skön stämning.

-”Det är planerat för att hela familjer ska kunna bo i samma rum”, berättar Susanne. ”Allt under ett och samma tak, i trivsam och väldoftande miljö med härlig bakgrundsmusik”. Harmoni för kropp och själ helt enkelt.

De är 3 stycken som arbetar för att erbjuda gästerna en bra service. Livshjulet Bed & Breakfast håller öppet efter bokning.

text & bild Monika Berg

Föregående artikelPositiv trend i Bromölla
Nästa artikelKlart med ny matbutik i centrala Bromölla