Susanne med sina nya kollegor.Det är nästan 6 år sedan Livshjulet Naturlig Hälsa slog upp portarna i gamla polishuset i Bromölla men nu väljer Susanne att flytta verksamheten till Sölvesborg.
– Det har varit många tankar om jag skulle flytta inom eller utom kommunen. Just med tanke på mina kunder, berättar Susanne. Lokalerna är stora och jätte fina men eftersom jag inte arbetar heltid med mitt företag har de stått tomma flera dagar i veckan, vilket inte känts bra. Likaså har jag senaste året pendlat från mitt nya hem i Kallinge och det har också påverkat mitt val av en mindre lokal.
Att det blev just Sölvesborg föll på valet av kollegor och att det fanns möjlighet att hyra in sig i en redan befintlig lokal. – Det ska bli sjukt kul att få arbeta tillsammans med Caroline, Monia och Andreas säger hon glatt. Jag och Caroline känner varandra sen länge och har under många år utbildat oss inom Meginemetoden.  Monia jobbar med fotvård och Andreas med mindfullness så jag känner att vi kompletterar varandra bra. Jag har fått bra respons från kunderna också även de som nu får köra från Bromölla.
– Telefonnumret blir detsamma likaså utbudet av behandlingar, det är endast bad jag inte kan erbjuda längre. Vi ska ändra om lite i lokalen så att vi får in en Relaxhörna, vilket jag tycker är viktigt.  Då man efter en behandling helst inte ska rusa iväg direkt, utan kunna sitta ner en stund, dricka lite vatten och bara vara.
Invigning av den nya lokalen blir i samband med öppet hus torsdagen den 25 oktober mellan 16.00–20.00, då hälsas nya som gamla kunder välkomna. Det blir prova på fot- och axelmassage och en vägledd mindfullnessövning under kvällen.
– Passa på att komma förbi och få en avkopplande stund under kvällen, hälsar ett glatt gäng från Friskvårdspraktiken i Sölvesborg.

Föregående artikelAlexander är 4:e generationen Göransson!
Nästa artikelSölvesborgs nya skejtbana Skejtan