Carina (Nillas Garn), Ann (Winsloe Nails and Art), Paul (PHN-Teknik) och Jeanette (Jeanettes Beautybox).När man läste i tidningen att EM, Paulsons Möbler, skulle satsa på ett försäljningsställe undrade alla vad som skulle hända med huset. Alla utom fyra småföretagare som länge drömt om en lokal att gemensamt utvecklas i!

De fyra företagarna, Ann Nyberg (Winslow Nails and Art), Paul Nyberg (PHN-Teknik), Carina Svensson (Nillas Garn) och Jeanette Junge (Jeanettes Beautybox), har under en längre tid redan funnits i ett gemensamt hus, men utvecklingsmöjligheterna där har varit begränsade utifrån den vision de fyra har.
Nillas Garn flyttar in hos Paulsons och smygöppnar redan den 1 september medan de andra tre successivt flyttar in under hösten.
Den 27 oktober blir det stor invigning av Lilla Gallerian!
– Kunderna kommer att få se ett mer omfattande sortiment, säger både Carina och Paul.
Hos Nillas Garn kommer det under hösten att bli ett breddat sortiment med bl.a. textilier förutom garnerna och PHN-teknik har tagit in ett sortiment av radiostyrda bilar och helikoptrar som säkert kommer hamna på mångas önskelista inför julhandeln. Det blir ett bra komplement till belysningsprodukterna.

Ann på Winslow Nails and Art, som bygger naglar och vaxar, vidareutbildar sig fortlöpande för att bredda utbudet på behandlingar och kommer dessutom att öppna en försäljningsdel med produkter anpassade för de behandlingar hon erbjuder.
På Jeanettes Beautybox kommer Jeanette åter att erbjuda importerade smycken i kombination med kosmetik och stylinguppdrag, men även här kommer sortimentet att breddas!
Under december månad satsas det också stort på en julmarknad i byggnadens källarplan, på initiativ av de fyra. En idé som ägaren Björn Paulson tycker är trevlig!
– Vi hoppas på 30-40 utställare och många har redan nu visat intresse. Men vi har fler platser så de som är intresserade får gärna höra av sig, säger kvartetten med passionerade företagare.
Givetvis finns det stor förhoppning om att fler företagare skall vara intresserade av att bedriva permanent verksamhet i huset… och intressenter har redan tagit kontakt. Idag finns t.ex. ett företag som säljer Italienska gasspisar som ny hyresgäst i huset.
Kanske växer blygsamma ”Lilla Gallerian” en dag till ”Stora Gallerian” och blir lika välbekant som anrika Paulsons Möbler varit!

Text&bild: Magnus Kajrup

Föregående artikelDu vet att du är från Vinslöv och dess omnejd när…
Nästa artikelHjälp Lintåtten att hjälpa!