Att vi nu går mot en mörkare period gör det inte enklare att gå upp på morgonen. Innan man somnar ställer man klockan för att vara redo att gå upp en timme tidigare på morgonen för att rota runt i garderoben efter sina träningskläder och sen iväg. Men när du vaknar slår du bort tanken lika fort som den kom. Du lägger dig på kudden igen och drar täcket över huvudet och låtsas som ingenting. Känner du igen dig? Men det här går att ändra på! Även för nattugglorJ

Det gäller bara att bestämma sig för att hoppa ur sängen, här kommer lite anledningar till att börja älska morgonträning!

  1. Att träna på morgonen ger dig ENERGI! Med vetskapen att du tränat på morgonen gör det dig stolt och nöjd. Studier visar även att du är mer skärpt under dagen.
  2. Du får igång din ämnesomsättning!
  3. Du sover bättre, ny forskning visar att personer som tränar vid 7tiden på morgonen ökar sin djupsömn med 75% jämfört med de som tränar på eftermiddagen och kvällen.
  4. Man upplever att man reglerar sin aptit, man väljer bättre och hälsosammare mat under dagen.
  5. Perfekt att planera sin dag, rensa och sortera tankar. Sen är man redo inför dagen!
  6. Att träna det första man gör är också ett smart sätt att träningen verkligen blir av. Speciellt för de med ett hektiskt familjeliv där kvällarna är fullspäckade av läxläsning, middagar osv.
  7. Man har klunkat i sig vatten redan innan kl 10.
  8. Du är klar med din träning innan ens dagen börjat!

Och inte tala om frukosten som blir dubbelt så god efter din träning! En stadig frukost efteråt, sen är du på topp hela dagen!

Du kan variera din morgonträning hur du vill. Promenad eller joggingtur ute i den höga luften vi har nu. Underbart!

Vi på Xercise erbjuder dig 6 morgonpass i veckan som t ex indoorwalking, spinning eller bodybalance, annars står våra två gym alltid redo för dig!

Det är väldigt individuellt vad du äter innan du ska morgonträna. Ett tips är också att ladda lite extra med mat kvällen innan du ska träna.

Prova dig fram och kör på det du mår bäst utav!

Så ikväll hörni, lägger vi fint fram våra träningskläder på golvet bredvid sängen, sätter fram skorna så vi snabbt som ögat kan hoppa i dom direkt från sängen. Släng lite kallt vatten i ansiktet sen drar vi och tränar!

Ses på gymmet i morgonbitti!

Varmt Välkomna att dela hösten med oss på Xercise!

Linda!

NYHET!

KLASSISK SVENSK MASSAGE, NU PÅ XERCISE!

Ring och boka tid eller maila linda.svensson@xercise.se

För mer information gå in på www.xercise.se

Föregående artikelTillgänglighetsåret gav inget resultat
Nästa artikelArtist 2011 i Olofström är igång