Hässleholm
ProMotechs produktutbud finner ni inom kort hos JK:s Bil i Hässleholm. Grattis alla bilägare! Genom en enkel installation av ProMotechs plug-in-system kan ni göra en bränslebesparing med upp till 10%.

– ProMotech har bra produkter med hög kvalitet, och jag ser det som ett bra komplement till min Mekonomen verkstad, berättar Jocke Karlsson.

Den prestandahöjande samt bränslebesparande tekniken går att installera på alla fordon och maskiner. Har man ett arbetsfordon så som en entreprenadmaskin, som är igång under längre tid, är besparingen märkbar.

En entreprenör INFO-Bladet talar med är mycket nöjd med installationen. Även personbilar och lätta lastbilar märker skillnad i effekten, och eftersom det dessutom spar bränsle gör att många väljer att investera i ProMotech.

Företaget ProMotech är svenskt och har blivit oerhört välkända på marknaden sedan starten 2003. Teknologin går snabbt framåt, och man jobbar ständigt med att utveckla sina produkter för att passa marknaden och dess nya behov. Genom återförsäljare erbjuder man ProMotechs produkter och tjänster inom hela norden. Och till det nya året även i Hässleholm.

– Kom gärna in så berättar jag mer, avslutar Jocke innan han far in under en bil för att fortsätta reparera.

Allt för att hålla den utlovade tiden som kunden fått. Kundservice är nämligen ett av Jockes viktigaste ledord för sin verksamhet.

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelGranen ska stå grön och grann i stugan
Nästa artikelMed stormsteg mot 2014