Kristianstad
Helgen den 16-17 november slog Kvik Kristianstad upp dörrarna för invigning av sin ombyggda butik. Man har dukat upp med välsmakande snittar och alkoholfritt bubbel och man bjuder på rykande färskt kaffe från en inbyggd kaffemaskin i en av köksmiljöerna.

Den 1 oktober tog Linn Grönlund över som ny butikschef tillsammans med sin man Tony Grönlund och de har satsat helhjärtat på en rejäl uppfräschning av butiken. Och fräscht är det!
När man vandrar runt i de olika köks- och badrumsutställningarna slås man av hur levande de känns och det tycks nästan som att man kommer rakt in i hjärtat av någons hem gång på gång.
– Detta är något vi kommer att lägga mycket fokus på, berättar Linn Grönlund. Det ska vara spännande att komma hit och se de olika miljöerna. Vi kommer kontinuerligt att uppdatera och förändra våra utställningar för att upplevelsen ska bli så levande och vital som möjligt.

Förutom sina fantastiska utställningar så är det en sak som uteslutande kommer att spela den viktigaste rollen i Linns vision om butikens framtid.

– Nog för att det är viktigt med en fräsch och spännande butik, men att ta hand om våra kunder och deras tankar och idéer om sitt drömhem kommer alltid att ligga i fokus. Här ska vår service och kompetens spegla vår verksamhet och våra kunder ska känna vårt genuina engagemang hela vägen. Från det att de kommer in till oss, tills de får sitt nya kök eller badrum levererat och monterat. Vi vill vara med och skapa drömhemmet och arbetar med långsiktiga lösningar med noga uppföljning och kontakt när idé, dröm och skapande förankrats, säger Linn.

Med snabba leveranser, billiga priser och framförallt en personlig service och ett varmt engagemang siktar Linn tillsammans med sina medarbetare på att göra Kvik i Kristianstad till en av Sveriges bästa Kvik-butiker. INFO-Bladet önskar lycka till och tackar för en fantastiskt trevlig invigning!

Text & Bild: Linn Åström

Föregående artikelÖppen instrumentprovning på Musikskolan
Nästa artikelPå lysande rävjakt