Fr.o.m. den 3 september kommer Åsa Gingdal med företaget Kroppsviktigt att finnas i Beautiful WoMans lokaler på Östra Storgatan 46 i Kristianstad.

Till en början kommer jag att vara här på fredagar säger Åsa, annars är jag tillgänglig i Hässleholm på Hälsoprofilen. Åsa är licensierad Prenet rådgivare och gör mätningar av kroppens sammansättning med hjälp av ett medicinskt instrument, en s.k. BIA-mätning (Bioelektrisk Impedans Analys).

Detta är en vetenskapligt erkänd metod som visar kroppens sammansättning. Att göra en BIAmätning tar bara någon minut och man känner ingenting, vilket undertecknad kan intyga.

Den stora fördelen med BIA-mätningen är att rådgivaren får ett protokoll som gör det möjligt att ge precisa, individuella råd. Mätresultatet visar vad som händer i din kropp när du ändrar kost- och motionsvanor. Skulle du bara väga dig och vågen visar att du väger mindre vet du inte om du blivit av med fett,

vatten eller muskler. BIA-protokollet är ett unikt hjälpmedel som underlättar, ger förståelse och motiverar. I vissa fall kan man välja att byta ut måltider mot ersättningar för att lättare bryta gamla vanor och förbättra sina värden.

Åsa har jobbat med detta i 3 år nu och brinner verkligen för det. Hon tycker att det är ett sunt helhetstänkande som är seriöst och ger kunden ”verktyg” att förändra sitt liv. Till slut vill undertecknad tacka för besöket med orden Kroppsviktigt är Livsviktigt och önska lycka till i framtiden.

Text Uffe Jönsson Bild Peter Eriksson

Föregående artikelLångebro Pizzeria-nu som förr fast ännu bättre
Nästa artikelGlada dagar för Fjälkinge IF