Joakim utförde spännande luftakrobotik under Kulturnatten.Joakim med sina jongleringskäglor.Joakim är tillbaka i sina hemtrakter och bor sedan 5 månader i Karlshamn tillsammans med flickvännen Karolin. Under många år har han bott i England, utbildat sig och jobbat på cirkus och som lärare i cirkuskonst. Han har turnerat med sin trollerilåda på cykel, träffat allsköns människor och lärt sig olika språk och kulturer.
Med stora delar av Europa i bagaget vill han nu knyta ihop sin säck av erfarenheter i sitt nystartade företag Keskinens Varieté. Han erbjuder heta eldshower till rytmisk musik, våghalsig luftakrobatik som får publiken att hisna och häpnadsväckande trolleri och som den jonglerande Mr Pajato lockar han både barn och vuxna till härliga skratt.
Artisteri, underhållning och lärande går hand i hand för Joakim. Han erbjuder kunderna en blandning av workshops och shower. Han vänder sig mycket till grupper, företag och skolor när det gäller olika workshops och erbjuder roliga aktiviteter för Teambuilding och även målsättning, Fundays och Prova På t.ex. jonglering och akrobatik.
Showerna är uppskattade vid olika företagsevenemang och Keskinen är anlitad inför många julfester under hösten. På näringslivsdagen i Karlskrona uppträdde han och under kulturnatten i Karlshamn visade han spännande luftakrobatik med ett rep högt uppe i taket.
– Det här känns verkligen rätt i tiden, berättar Joakim.
Han märker att det finns efterfrågan på upplevelser och den här typen av workshops, där man kan vara aktiv utan att det är tävlingsinriktat, där samarbetet är det primära. Han går in helhjärtat för det här och målet är att få företaget att funka och få ett stabilt nätverk av kunder. Han träffar på människor hela tiden som inspirerar honom och kommer med tips och råd när det gäller företaget. Ett stort tack vill han gärna rikta till dem, likaså har stödet från flickvännen varit till stor hjälp från starten.
Det här är en väldigt spännande satsning tycker vi på INFO-Bladet och önskar Joakim Lycka till!

Text och bild: Susanne Karlsson

Föregående artikelLunchdisco – ett hälsosamt event för alla
Nästa artikelKulturnatt i Karlshamn