Kristianstad

En lokal längs med en av Kristianstads mest trafikerade gator, Långebrogatan som under en längre tid stått tom, fick mig att vrida på huvudet flera gånger om när jag en dag passerade. Skyltfönstret var fullt med reklam och en skylt som stod vid vägen med texten ”värmepump”, fick mig att vända tillbaka.

– Att många bilar passerar är verkligen bra, det var lite det jag fastnade för när jag valde lokalen, berättar Kenny Sjöstedt, ägare på Kennys VVS.

Kenny har jobbat med värmepumpar i 15 år, ute hos kunder, och är välkänd i branschen. Att öppna kombinerad utställning och butik var ingen självklarhet, men absolut ingenting han ångrar.

– Det är lättare att sitta ner och prata om hushållets behov och visa funktionerna här på plats. Det är den största anledningen till beslutet om att öppna butiken och utställningslokalen, säger Kenny.

Han säljer och monterar värmepumpar från märket Daikin. Märket är ett av världens största på luftkonditionering och har funnits sedan 1924. Kenny har haft deras produkter i tre år, och är mycket nöjd med kvaliteten.

I utställningsbutiken finns flera olika modeller allt för att passa olika hustyper och användningsområden. Man får hjälp med helheten, allt från projekteringen och beräkningen i början till driftsklar anläggning. På monteringsarbetet får man ROT-avdrag och det som Kennys VVS säljer och installerar är system som bygger på luft-luft eller luft-vatten.

Välkomna in i utställningsbutiken på Långebrogatan 68 för att kika på möjligheterna. Passa också på att ställa frågor om energibesparing till kunniga inom området.

Text & Bild: Elin Troedsson

På Kennys VVS på Långebrogatan 68 hittar du rätt värme i vinter.

Kennys VVS erbjuder värmepumpar till försäljning och installerar sedan dem.


Föregående artikelKakan som gör dig snäll
Nästa artikelÅsa Scharin om CHAMPAGNE