Niklas Spasovic och Christos Michailidis har en gemensam passion, nämligen kaffe, och driver tillsammans företaget Coffee for All. Niklas förser företag och caféer med rätt kaffemaskin och tillhörande böner, medan Christos erbjuder en högklassig baristautbildning. Välkommen att prova du med!
– Vi skapar lösningar som är anpassade efter varje kunds behov, oavsett om det är ett stort eller litet företag, säger Niklas, ägare av Coffee for All. Vi erbjuder även baristautbildning på plats med kundens maskin, för att man ska lära sig utnyttja maskinen till fullo.
– Det finns fler anledningar till att vi är på plats hos kunden, avslöjar Christos. Smaken kan nämligen variera lite beroende på vattenkvaliteten.
Christos har tävlat i bland annat Barista Cup och Swedish Latte Art Championship, och han har stor kunskap om kaffe.

– Kaffe ska vara en njutning. Efter att ha bjudit en kund på en riktigt god måltid på sin restaurang kan man förlänga kundens upplevelse genom att servera en riktigt god kopp kaffe efter maten. Gott kaffe är lika viktigt som ett gott vin, förklarar Christos.
– Butiker som har en kaffemaskin och erbjuder sina kunder en kopp kaffe behåller dem längre, inskjuter Niklas. Då kan man få en kopp gott kaffe att njuta av medan man strosar runt i butiken och kikar på varorna.
Coffee for All erbjuder kundservice som både är snabb och av bästa kvalitet.
– Vi hoppas kunna locka konferenscenter och hotell att testa vårt koncept med baristautbildningar, och att de skulle kunna tänka sig att bjuda sina gäster på kaffe och baristaaktiviteter, så som Niklas och Christos utbildar inom barista ute hos kund.Christos lär ut hur man göra vackra mönster.teoretiska och praktiska kunskaper om kaffe, avslutar Niklas och Christos.

Text: Elin Troedsson
Bild: Elin Troedsson & Privat

Föregående artikelBewab Svets & Smide
Nästa artikelNu kan du skodej på FCT i Tyringe