oikDen 17 april kommer man inte att kunna se ett spår av någon is i ishallen i Olofström.

Istället kommer hallen att fyllas med glada människor som vill fira med Olofströms Ishockeyklubb att de fyller 40 år.

Det var år 1970 som ishallen byggdes och klubben bildades. Det har nu passerat fyra decennier sedan dess och detta ska firas med pompa och ståt.

Mycket kommer att hända under jubileumskvällen. Torgny Melin, bla kända från Dansbandskampen i tv, kommer att uppträda. Även det lokala bandet Wiking Hector kommer att spela, vilket nog kommer att bli nostalgiskt för många.

Hemliga gäster kommer att presenteras. Lagtruppen från 1970 kommer att uppmärksammas. Det kommer att finnas ett showroom där man kan beskåda bilder, kommentarer och händelser från åren som gått.

Under kvällen är det Anders Jönsson, från Nöjeskompaniet, som håller i mikrofonen och agerar konferencier.

På OIK:s hemsida www.oik.se kan man läsa mer om evenemanget. Här finns även en tröjauktion där man kan lägga bud på sin favoritspelares tröja.  Auktionen slutar den 16 april och tröjan kommer att kunna hämtas under festen eller måndagen därpå.

Av de sexhundra biljetterna som har släppts har redan hälften bokats. Så vill du ha en biljett får du ta tag i saken och boka (se kontaktuppgifter i annons). Biljetterna är till för både privatpersoner och företag.

Föregående artikelLP Salongen i Sölvesborg
Nästa artikelKära vän!