Hässleholm
Med sitt stora intresse för bilar och med många år inom verkstadsyrket, drömde Jocke Karlsson från Tyringe länge om att öppna en egen bilverkstad. När det sedan dök upp ett tillfälle med en ledig lokal, var det dags för drömmen att bli verklighet. Jocke startade JK:s Bil & motor AB, och anslöt sig till Mekonomen Verkstad.

– Verkstaden är full med bilar, det har varit fullt upp sedan starten i augusti, berättar Jocke.

Frågetecknen som fanns innan starten är idag utropstecken. Det är fulltecknade dagar för Jocke och Teo Sandström som arbetar i verkstaden tillsammans. De har ambitioner att växa som verkstad och att de ska kunna utföra alla sorters jobb i hallen, stora som små. Samtidigt som de vill växa vill de också bevara den fina kundkontakt som de idag har.

– Kunden sätts hela tiden i centrum och vi är måna om att alla ska vara nöjda oavsett vilket sort jobb vi utfört. Ger vi till exempel ett kostnadsförslag så är det 100% det som gäller, och vi gör inga
tillägg utan att föra en dialog med kunden, säger Jocke.

Att ansluta sin verkstad till Mekonomen tycker Jocke känns bra. Det är ett inarbetat varumärke och med närheten till Mekonomens Butik får man snabbt och lätt tillgång till ett brett utbud av bland annat reservdelar. På sikt vill Jocke utöka verkstadens tjänster och om kunderna fortsätter anlände i samma strida ström som nu så kommer de troligen att utöka med ytterligare en mekaniker inom kort. Allt för att kunna ge snabb och smidig service.

Jocke och Teo hälsar nya och gamla kunder välkomna till verkstaden. Här möts man av ett leende och bilen mår perfekt när den fått service av Jocke och Teo.
Vi på INFO-Bladet önskar JK:s Bil
fortsatt lycka till!

Text & Bild: Elin Troedsson

Föregående artikelIvöstrand i Bromölla
Nästa artikelBordtennis – en sport för alla