Jenny och Jacob Ewesson ska starta eget. De har aldrig jobbat i butik innan, men med vilja och engagemang ska det bli en rolig förändring. Jenny har tidigare jobbat på posten i Hässleholm i 12 år. Efter så lång tid på ett och samma jobb kan det vara uppfriskande med lite ombyte.

Jacob jobbar som lastbilschaufför, något han kommer fortsätta med ett tag till, trots den nya rörelsen. Tillsammans har de två barn, en underbar dotter på 3,5 år och en söt son som bara är 6 månader gammal.
De tar över butiken den 1:e mars. Under den 1:e och den 2:e mars kommer de hålla stängt för att renovera och fräscha till butiken så att den är i topp trim inför nyöppningen lördagen den 3:e mars. Då kommer de ha utökat godissortimentet med mer lösgodis i alla möjliga former och färger, och även sälja korv. Mest blir det fransk hotdog, mums!

Utöver Jenny och Jacob finns det även ytterligare tre anställda som kommer arbeta i butiken. De kommer ha öppet under HELA dagarna, och inte ha stängt mellan 8-12. Såhär ser deras öppettider ut: vardagar har de öppet mellan 6:30-22:00, lördagar 8:00-22:00 och söndagar 9:00-22:00.

– Vi har ju fått berättat för oss av tidigare ägare att kundkretsen är helt underbar, säger Jenny. Så vi ser fram emot att lära känna både gamla och nya kunder.

Jenny och Jacob EwessonKom förbi och fira nyöppningen den 3:e mars!

Text: Petra Horning
Bild: Magnus Kajrup

Föregående artikel”Dans för Välgörenhet”
Nästa artikelNya Farozon – Restaurangen med God mat och nöje på menyn